Stránky základní školy

Aktuality - 2019/2020

Rozloučení s předškoláky

Jako každý rok, tak i letos jsme se museli rozloučit s našimi nejstaršími dětmi - předškoláky. Současná situace nám neumožnila uspořádat zahradní slavnost společně se žáky základní školy a s rodiči, tak jsme se rozhodli vyprovodit naše předškoláky na další životní etapu malou oslavou. Děti si zazpívaly, řekly společně slib, paní učitelky jim předaly dárečky a byly pasováni na školáky. Na závěr je čekalo překvapení s názvem Piňata :-), která byla plná různých sladkostí. I když se rozloučení konalo jen v komornějším duchu, děti si ho užily. Rodičům i dětem děkujeme za krásné poděkování za naši práci :-) a všem přejeme krásné prázdniny a těšíme se na Vás v září. 
Zobrazit celý článek

Den dětí

V pondělí 1.6.2020 jsme i v naší mateřské školce oslavili svátek dětí. S oslavou jsme začali již ráno a protože nám počasí přálo, tak jsme mohli pokračovat na školní zahradě, kde si děti užily rozmanité soutěže - hod míčku na cíl, hod špejlí a molitanovým míčkem, prolézání tunelem ...Děti si domů odnesly balíček se zvířátky, nafukovací balónek, oblíbené "pitíčko" :-) a nechyběla ani čokoládová medaile. 

Zobrazit celý článek

DŮLEŽITÉ!!!

PODMÍNKY PROVOZU NAŠÍ MŠ od 18.5. do 10.7. 2020

Zobrazit celý článek

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY

Ředitelka Základní školy a Mateřské školy, příspěvkové organizace v souladu s §34 zákona č. 561/2004 Sb. oznamuje, že ZÁPIS DO MATEŘSKÉ ŠKOLY na školní rok 2020 -2021 proběhne
v termínu od 2. 5. – 16. 5. 2020

Zobrazit celý článek

PRUSKÁ ŠKOLA ODHODLANĚ BOJUJE

Po zavření škol jsme se i my museli velmi rychle přizpůsobit nové situaci – první týden dostaly děti úkoly prostřednictvím zadání a odkazů na různé webové stránky, ale to se nám zdálo v této nelehké situaci jak pro nás tak i pro rodiče nedostatečné, využily jsme tedy výhody malé školy a navrhly jim možnost výuky přes Skype, Hangouts (Meet) či Messenger.

Zobrazit celý článek

Kdo si hraje, nezlobí :-)

Tvořím, tvoříš, tvoříme :-).  Jak je vidět z fotografií, děti se do tvoření a plnění úkolů pustily  zodpovědně :-). V albu jsou další fotečky :-).

Zobrazit celý článek

DEN UČITELŮ

VŠE NEJLEPŠÍ KE DNI UČITELŮ!

Zobrazit celý článek

Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady to zvládneme :-)

Zdravíme všechny kluky a holky, co teď nemůžou chodit do naší školky a podělili se s námi o fotečky, jak to doma zvládají :-). Malují, kreslí, tvoří, zpívají si, hrají si na doktory a švadlenky, z některých se stali zahradníci a sejou semínka ...Věřím tomu, že je to pro rodiče těžké, být s dětmi "pořád", ale zároveň určitě i krásné :-). 

Dnes jsem slyšela krásnou myšlenku - "To, co se děje, nás nemá vyděsit, ale probrat..." 

Zobrazit celý článek