Stránky základní školy

Aktuality - 2018/2019

PF 2019

Krásné prožití vánočních svátků
a vše nejlepší do nového roku 2019.

Zobrazit celý článek

Kouzelný 3D svět

Děti dnes prožily neuvěřitelné dobrodružství při promítání přírodních jevů a dějů ve 3D a ještě si mohly prohlédnout zajímavosti v mikroskopickém světě.

Zobrazit celý článek

Vánoční besídka

V úterý 11.12.2018 proběhla v Kulturním domě v Moravských Prusích vánoční besídka. Děti z mateřské školy se proměnily v andílky a jak jim to slušelo se můžete podívat ve fotogalerii. Nálada byla skvělá a opravdu vánoční. Bavili se jak rodiče, tak i hosté a děti si to náramně užily. Přejeme Vám krásné vánoční svátky.

Zobrazit celý článek

Ježíšek

V úterý 11.12.2018 jsme si všichni v naší školičce užili vánoční atmosféru. Nejdříve nás překvapil Ježíšek, který přinesl dětem stromeček a pod ním spoustu dárečků. Do rozbalování dárků se děti pustily s velkým nadšením a každý si našel, co se mu líbilo nejvíc. Odpoledne nás čekala vánoční besídka, na kterou se děti moc těšily :-).

Zobrazit celý článek

Návštěva Mikuláše,čerta a anděla

Jako každý rok, tak i letos navštívil naši mateřskou školu Mikuláš se svými pomocníky. Děti měly pro Mikuláše připravenou básničku, zazpívaly čertovskou polku a každý si odnesl balíček dobrot a ovoce. 

Zobrazit celý článek

Pozvánka - rozsvěcení vánočního stromu

Zveme Vás na Rozsvěcení vánočního stromu v neděli 2. prosince v 16 hodin před školou.

Po skončení si budete moci koupit i lístky do Dárkomatu a Besídkomatu.

Zobrazit celý článek

Canisterapie

Tak se dnes děti konečně dočkaly :-). Na přiložených fotografiích se můžete podívat, jak si děti dnešní dopoledne užily se dvěma teriéry - Reldou a Gaydou. Děkujeme p.Denise Lajmarové, že k nám vážila cestu a těšíme se na další návštěvu :-). 

Zobrazit celý článek

Jablíčkování

Jablíčkové posezení s rodiči a dětmi.

Zobrazit celý článek