Stránky základní školy

Aktuality - 2016/2017

Minibesídka

Ve čtvrtek 20.10.2016 jsme s dětmi pro rodiče připravili minibesídku, na které děti rodičům ukázaly, co všechno se již zvládly naučit od září . Děti si s velkou chutí zazpívaly, zatancovaly a zarecitovaly. Berušky zahrály krásnou pohádku "O paraplíčku" a Motýlci na závěr zahráli dvě písničky na flétničku. Všichni byli moc šikovní a máme z nich velkou radost :-). Velký dík za pohoštění z podzimních plodů patří p.uč. Jitce Měřínské, p. Brázdilové, p. Andrýskové a paním kuchařkám za výborný ovocný čaj. Děkujeme také Vám všem, kteří jste se na nás přišli podívat a podpořili tak naše snažení. Těšíme se na další příjemné odpoledne s Vámi.

Zobrazit celý článek

Divadlo Otesánek

20.10.2016 všechny děti z naší školy navštívily divadelní představení Otesánek - tradiční pohádku s moderní náplní - výchovou ke správné životosprávě.

Zobrazit celý článek

Minibesídka

Vážení rodiče,

srdečně Vás zveme ve čtvrtek 20.10.2016 na minibesídku do mateřské školy. Děti Vám ukáží, co se již stihly naučit od začátku školního roku, společně si zazpíváme a zatancujeme a když přinesete nějakou dobroutu z podzimních plodů, budeme všichni moc rádi. Na příjemné posezení u nás v mateřské škole můžete navázat ve škole základní, kde budou od 15.30h probíhat podzimní dílničky.

Těšíme se na společné odpoledne s Vámi :-)

Zobrazit celý článek

Počasí je na draka

I když je počasí na draka, my si to užijeme nejen ve školce,ale i venku, oblečeme pláštěnky, obujeme gumáky a hurá ven :-).

Zobrazit celý článek

Maňáskové divadlo

Jak si dráček hledal kamaráda

Zobrazit celý článek

Preventivní program

Preventivní program

Zobrazit celý článek

První dny v mateřské škole

1.září 2016 jsme přivítali děti v naší mateřské školce. Tentokrát to děti zvládly bez slziček a hned první den, jak uvidíte podle fotek, si to náramně užily :-).

Zobrazit celý článek

:-)

Ve čtvrtek 1.9. 2016 začíná nový školní rok.

Zobrazit celý článek