Stránky základní školy

Aktuality - 2016/2017

Velikonoční výtvarné odpoledne

Ve čtvrtek 30.3. 2017 bylo pro děti ze školy i školky a jejich rodiče připraveno tvořivé odpoledne. Děti si mohly na stanovištích vyrobit velikonoční a jarní dekorace, které zkrášlí jejich domovy. Potěšilo nás, že přišly i bývalé žákyně naší školy.

Zobrazit celý článek

Velikonoční výtvarné odpoledne

Velikonoční výtvarné odpoledne

čtvrtek 30.března 2017 od 15.30

Přijďte za námi vytvářet jarní a velikonoční dekorace!

Zobrazit celý článek

Návštěva maňáskového divadélka Sokolík a Knihovny Karla Dvořáčka

V pondělí 20.3.2017 jsme jeli s dětmi do Vyškova na divadelní představení maňáskového divadélka Sokolík "O princezně Elišce" .

Zobrazit celý článek

Jak sněhuláček záchranář ošetřoval medvídka Popletu

Dnes naši školu navštívili zástupci Červeného kříže z Prostějova. Dětem prostřednictvím maňásků ukázali, jak se zachovat v situacích ohrožujících život a při zranění. Jak uvidíte na fotkách, děti si mohly vše vyzkoušet a po zásluze na ně čekala odměna.

Zobrazit celý článek

Plavání

Výuka plavání ve skupině kamarádů je velkou výhodou, protože děti velmi rychle překonají strach z vody. Podívejte se na fotky z druhé lekce plavání , jak si to naše děti užívají :-).

Zobrazit celý článek

"Puzzlománie"

Již několikátý den u nás ve školce probíhá tzv. "puzzlománie" :-). Děti jsou moc šikovné a na fotkách se můžete podívat, co všechno dokáží složit. Touto cestou děkujeme rodičům, kteří přispěli do naší sbírky puzzlí.

Zobrazit celý článek

Návštěva předškoláků v 1.třídě

Dnes 14.2.2017 jsme podnikli s dětmi ze třídy Motýlků velkou návštěvu - byli jsme se podívat na kamarády v 1.třídě. Prvňáčci nám ukázali, co všechno se zvládli naučit od začátku školního roku. Předvedli nám,že už umí trošku číst, počítat, skládat písmena a předškoláci se přesvědčili, že škola rozhodně není nic, čeho by se měli bát. Paní učitelky děti rozdělily na dvě skupiny a tímto děkujeme paní učitelce Haně Bártíkové, že se nám věnovala celé dvě vyučovací hodiny a děti si to náležitě užily :-).

Zobrazit celý článek

Plavecký výcvik ve školním roce 2016/2017

INFORMACE K PLAVECKÉMU VÝCVIKU

Plavání bude vždy ve čtvrtek.

Začínáme 23.2., končíme 11.5.

Odjezd od školy po 2.vyučovací hodině v 9:45hod. návrat kolem 11:50hod.

Úhradu za dopravu na výcvik (300,- Kč) budeme vybírat během dubna.

Zobrazit celý článek