Stránky základní školy

Aktuality - 2015/2016

POZVÁNKA

Ve středu 27. dubna 2016 od 9 - 12 hodin proběhne zápis do mateřské školy pro školní rok 2016 / 2017.

Rodiče si žádost + evidenční list dítěte vyzvednou v MŠ  od 6.4. do 22.4. 2016.

Zobrazit celý článek

BAREVNÝ TÝDEN

Stejně jako vloni jsme se pokusili před velikonočními prázdninami sladit naše oblečení podle názvů jednotlivých dnů velikonočního týdne.

Zobrazit celý článek

VYNÁŠENÍ SMRTKY

"Neseme smrtku z naší vesnice, povězte nám lidičky, kudyma je silnice?" Za zvuku uvedeného popěvku a jiných, jsme po roce jsme opět vyprodili zimu z naší vsi :-)

Zobrazit celý článek

VELIKONOČNÍ DÍLNY

Středeční odpoledne 16.3. patřilo tradičním Velikonočním dílnám - odpolední akci pro děti a jejich doprovod.

Zobrazit celý článek

Úspěch v soutěži

Po letech se nám podařilo uspět v okresním kole recitační soutěže!!

Zobrazit celý článek

POZVÁNKA

Přijďte si ve středu 16.3. do naší školy vyrobit velikonoční dekoraci. Těšíme se na Vás! :-)

Zobrazit celý článek

Výlety do Vyškova

Ve dnech 2. a 5. února jsme se s dětmi z důvodu přerušení dodávky elektrické energie vydali na výlet do Vyškova. V úterý 2. 2. 2016 děti ze třídy Berušek šly do dětské kavárny s hracím centrem Muchomůrka, kde se vyřádily v kuličkách, zajezdily si na motorkách a vyzkoušely si spoustu jiných her. Děti ze třídy Motýlků  navštívily ZOO koutek ve Vyškově a potom pro ně měla p. Vymazalová připravenou Lesní pohádku - lišák Emil.  Výukový program pro děti byl plný lesních a polních zvířátek. Děti se dozvěděly, jak žijí, čím se živí, jak zvířátka přežívají zimu. Program byl plný pohybu a děti si ho náležitě užily. 

Zobrazit celý článek

Maňáskové divadlo

V posledním lednovém týdnu k nám do školky opět přijelo Kašpárkovo maňáskové divadýlko, které si pro děti připravilo pohádku s názvem ,,O Sněhurce a sedmi trpaslících´´. Poutavý příběh vtáhl děti do děje a ty s nadšením pomáhaly Kašpárkovi vyřešit všechny záhady a společně zvítězili na zlem. Všechno dobře dopadlo a dětem se pohádka plná písniček, barevných kulis a pěkných maňásků moc líbila.

Zobrazit celý článek